Влада реанімує кримінальну справу УБК

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 14.12.2010 17:10 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12477

Генпрокуратура почала проводити слідчі дії у кримінальній справі щодо подій акції "Україна без Кучми" 9 березня 2001 року.

Сутичка між міліцією і демонстрантами біля Адміністрації Президента

Про це повідомляють джерела "Української правди".

За словами співрозмовника, слідчий викликав на допити до Головного слідчого управління Генпрокуратури чотирьох учасників тих подій.

"Справа висіла, а зараз там почалися якісь рухи", - зазначив він.

Як відомо, після сутичок 9 березня 2001 року був заарештований і проходив у кримінальній справі колишній лідер УНА-УНСО, нинішній депутат від БЮТ Андрій Шкіль.

Депутат від БЮТ Андрій Шкіль має намір пильно стежити за діями Генпрокуратури, яка знову розпочала проводити слідчі дії щодо учасників акції "Україна без Кучми" в 2001 році

Про це депутат повідомив Коментарям.

"Зараз настали такі часи, що кожен боїться стуку в двері з прокуратури. До мене, правда, поки не стукали, але я готовий до всього. Адже що б не говорив Янукович з приводу демократії, для нього це - абсолютно недосяжні матерії. Тому будь-яке інакомислення тут же викорінюється", - підкреслив Андрій Шкіль.

Він нагадав, що за свою участь в акції "Україна без Кучми" він сидів у слідчому ізоляторі, і справа по ньому не закрита. "Ось вони тепер і збираються мене якось "вкусити". Але мій адвокат вже займається цією справою, ми будемо стежити за тим, чим в цьому напрямку займається Генпрокуратура", - заявив депутат.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.