Бунт у лавах ленінців: кримські комуністи не виконали рішення керівного органу

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 15.12.2010 10:39 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12484

Позачерговий пленум Кримського республіканського комітету Комуністичної партії України вчора обрав главою Рескому Леоніда ГРАЧА, якого об`єднаний пленум центрального комітету і центральної контрольної комісії КПУ 11 грудня звільнив з цієї посади.

Про це повідомила прес-служба Кримської організації Компартії.

Пленум також знову обрав другим секретарем рескому Юрія Аксютіна, якого президія ЦК 10 грудня вирішила виключити з лав партії.

У повідомленні зазначається, що у роботі пленуму, крім кримських партійців, взяли участь секретар ЦК КПУ Володимир Оплачко і перший заступник голови ЦКК Компартії Микола Кухарук.

Як повідомлялося раніше, об`єднаний пленум в Києві вирішив вивести Грача зі складу ЦК і звільнити його з посади першого секретаря Кримського рескому партії «за серйозні порушення партійної дисципліни і дії, що ведуть до дискредитації партії».

Президія ЦК вирішила виключити з лав партії другого секретаря Кримського рескому КПУ Аксютіна «за грубе порушення статуту і дії, спрямовані на розкол парторганізації».

Як відомо, Грач критикував лідера Компартії Петра Симоненка за співпрацю з Партією регіонів і виступав за вихід комуністів з коаліції з ПР у Верховній Раді.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.