Класово-більшовицький світогляд. Табачник вважає, що його комсомольці, які перебрали у ФРН - правильні

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 15.12.2010 14:50 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12489

Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник заявляє, що у Німеччини немає жодних претензій до української делегації у зв’язку із інцидентом в аеропорту міста Франкфурт-на-Майні.

Про це він заявив сьогодні журналістам у Кабінеті міністрів України.

«Жодного офіційного документа, ані від поліцейських представників, ані від жодної структури німецької влади, щодо претензій немає», - сказав Табачник.

Він зазначив, що особисто говорив з послом України в Німеччині та з консулом у Франкфурті у зв’язку з цією ситуацією.

В той же час міністр зазначив, що склад української делегації на фестиваль формували громадські організації, і державні кошти на це не витрачались. «Закидати, що хтось правильний включений до складу делегації, хтось неправильний, це абсолютно безпідставно. Тому що тоді треба повертатись до сталінських часів – хто правильний турист – їде у Францію, наполовину правильний – у Болгарію, а 95% нікуди не їде», - зазначив Табачник.

Крім того, він повідомив, що у Міністерстві закордонних справ також є офіційна інформація про відсутність претензій з боку німецької влади до української делегації.

Як повідомлялося, за даними низки ЗМІ, українська делегація, яка прямувала на 17-й Всесвітній фестиваль молоді та студентів у ПАР, поскандалила зі службами аеропорту Франкфурта-на-Майні.

Зокрема, зазначалося, що 12 грудня працівники аеропорту відмовилися посадити на літак одного з членів української делегації. Причиною стало алкогольне сп’яніння пасажира.

Тоді на знак протесту вся делегація відмовилася летіти з Франкфурта.

Через деякий час делегація у повному складі все таки вилетіла в ПАР і благополучно дісталася цієї країни.

У Міністерстві освіти та науки, молоді та спорту заявили, що делегація, яка летіла до Південно-Африканської Республіки і поскандалила зі службами аеропорту Франкфурта-на-Майні, не була делегацією від цього міністерства.

За даними прес-служби, насправді делегація від України на 17-й Всесвітній фестиваль молоді та студентів складається з представників молодіжних громадських організацій, студентських організацій, молодіжних активістів. Підготовкою до участі української делегації в заході займався Оргкомітет, створений громадськими організаціями, стверджують в Міносвіти.

Від “Аратти”: зовсім недавно, на початку травня минулого року, тодішній Міністр внутрішніх справ Юрій Луценкр потрапив у схожий скандал у тому ж самому аеропорту Франкфурт.

Не без активної участі фракції Партії регіонів, яка тоді була у опозиції, цей випадок набув масштабів загальнонаціонального скандалу. Наівіть створили парламентську ТСК, яка, до речі, так і не з'ясувала чи був Луценко нетверезий, чи ні.

Тим не менше, гучне шоу було улаштовано. "Принципові оцінки" від рупорів ПР та їхніх сателітів лилися рікою на вуха соціуму.

Нині ж, коли на тому ж самому місці хильнули зайвого народні обранці від влади - тиша, як на цвинтарі. І як ми бачимо, член ПР Табачник, вважає випадок з українською урядовою делегацію - подією цілком нормальною. І навіть доказом демократичності нашої держави.

По-більшовицьки, просто і зі смаком. Тільки не зрозуміло, що більшовики наразі будують в Україні? Знову - комунізм?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.