Тимошенко заявила про системний терор проти опозиції

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 15.12.2010 17:08 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12492

Проти Юлії Тимошенко порушили кримінальну справу за своєчасну виплату пенсій під час кризи.

Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє, що Генпрокуратура порушила кримінальну справу за нецільове використання коштів, отриманих Україною в рамках Кіотського протоколу за продаж невикористаних викидів парникових газів.

"Терор проти опозиції продовжується – системний і злагоджений, і саме головне – без поваги до будь-якого закону або Конституції. Тільки що у слідчого я з'ясувала, що проти мене особисто порушена кримінальна справа якраз за те, що нібито екологічні гроші були в кризу направлені на пенсії, що я зробила великий злочин, що я людям заплатила пенсії тоді, коли дійсно країни буда в кризі", - сказала Тимошенко сьогодні після допиту в Головному управлінні Генеральної прокуратури України з розслідування особливо важливих справ.

За словами Тимошенко, слідчий намагався застосувати відносно неї міру запобіжного заходу, але згідно з процесуальним законодавством не зміг цього зробити.

"Вони хотіли пред’явити мені обвинувачення, хотіли пред’явити підписку про невиїзд. Але без адвоката вони не мають права цього робити", - сказала Тимошенко, повідомляє її персональний сайт.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.