Конкурс “Міс Європа-2006” вперше буде проведено в Україні

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 19.04.2006 17:13 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=125

Вперше за свою 60-річну історію конкурс краси “Міс Європа” буде проведено в Україні. Огляд європейських красунь вважається одним із найпрестижніших.

Композитор Омар Арфуш купив право на проведення конкурсу краси “Міс Європа-2006”

Право на проведення "Міс Європа-2006" і двох подальших конкурсів купили відомий композитор Омар Арфуш і агентство "Супер Нова", пише сьогодні газета "Факты".

Відбірний тур почнеться в червні і триватиме місяць. Змагатися між собою будуть переможниці обласних конкурсів краси. А фінал, на якому зберуться красуні з усіх європейських країн, пройде в жовтні-листопаді. Правда, поки що організатори не вирішили, де саме він відбудеться: у Палаці "Україна" або Палаці спорту. Конкурс проходитиме подібно до "Євробачення". Глядачі разом з журі в режимі прямого ефіру шляхом голосування визначать переможницю. До речі, за всю історію "Міс Європа" українки жодного разу не займали призових місць.

"Ми раді, що конкурс пройде саме в Україні, - сказав Арфуш. - Тут живуть найкрасивіші дівчата в Європі. Чесно кажучи, проведення "Міс Європа-2006" в Києві було однією з умов купівлі шоу. Я ще точно не знаю, хто ввійде до складу журі, можу лише сказати, що це будуть відомі люди. Зараз ведуться переговори з Шерон Стоун про те, щоб вона очолила суддів".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.