Випущено нову версію веб-браузера Opera

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 16.12.2010 14:54 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12500

Компанія Opera Software випустила фінальну версію свого веб-браузера Opera 11.

Представлена ще в п'ятій версії Opera функція жестів (можливість навігації в браузері за допомогою рухів курсору миші) у новій версії проілюстрована підказками і новим круговим інтерфейсом.

Також в новій версії браузера здійснена підтримка розширень. На основі даних, зібраних під час бета-тестування браузера, найпопулярнішими стали блокувальник рекламних банерів NoAd, менеджер паролів LastPass, перекладач Translate, а також програми для попереднього перегляду зображень Image preview і скачування відео з сервісу YouTube FastestTube.

На сьогоднішній день Opera 11 доступна у версіях для операційних систем Windows, Mac OS X і Linux. Завантажити програму можна на офіційному сайті Opera.

За опублікованою сайтом StatCounter статистикою, в листопаді 2010 року частка веб-браузера Opera серед загального числа користувачів усіх браузерів складає 2,01 відсотка.

Нагадаємо, в минулому році Opera Software представила нову технологію Opera Unite, яка дозволяє користувачам зв'язуватися з комп'ютерами знайомих і друзів напряму та ділитися інформацією без застосування он-лайнових сервісів і додатків.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.