Агітпропівська сенсація від Путіна: Росія виграла б Другу світову й без України

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 16.12.2010 22:22 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12507

Прем`єр-міністр РФ Володимир Путін заявляє, що Росія перемогла б у Великій Вітчизняній війні, навіть якщо б Україна не входила до складу Радянського Союзу.

Про це Путін сказав під час спілкування з росіянами в прямому ефірі.

«Тепер з приводу наших відносин з Україною. Я дозволю з вами не погодитися, коли ви зараз сказали, що якби ми були розділені, ми не перемогли б у війні. Ми все одно перемогли б, тому що ми країна переможців», - заявив Путін, відповідаючи на питання одного з росіян.

За його словами, статистика часів Другої світової війни свідчить, що найбільших втрат зазнала саме РРФСР – більше 70%. «Це означає, що війна виграна, не хочу нікого кривдити, за рахунок людських та індустріальних ресурсів РФ. Це історичний факт, це все в документах», - сказав він.

За словами Путін, це зовсім не зменшує значення у спільній перемозі республік колишнього Радянського Союзу.

Від “Аратти”: власне кажучи, сперечатися з демагогією, розрахованої на сприйняття людей, які не засвоїли програми загальноосвітньої середньої школи - марнотратство часу.

Бо ж ці люди навряд чи знають, що так звані індустріальні ресурси РФ, на той час складалися, здебільшого, з підприємств, які вдалося евакуювати з території УРСР. На цих підприємствах працювали мільйони українців.

Бо ж ці люди навряд чи уявляють, які втрати у тому ж 1941 році понесли війська Третого Рейху у боях на українській території і це визнали навіть більшовики, про що свідчить кількість міст-героїв на території сучасної України...

Але сам Путін, який закінчив чекістську "вишку" - добре знає, що тупо збрехав...

Проте, справа навіть не в тому, що збрехав. І навіть не в тому, що спаплюжив пам'ять мільйонів загиблих українців та принизив гідність їхніх нащадків.

Насправді ми глибоко вдячні Владіміру Владіміровічу за те, що він щиро продемонстрував, чого насправді варті його ж слова про братню дружбу двох великих народів. Він не приховуючи продемонстрував сьогодні нам, наївним українцям, справжнє обличчя "руского міра", який нам настирливо нав'язують чекісти у поповських рясах.

І якщо українська влада промовчить і обітре цей публічний плювок керівника "країни переможців" - то ми вже наочно побачимо справжнє обличчя тих, кому довірили країну і без ілюзій зрозуміємо, куди вони нас ведуть.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.