Регіонал Чечетов називає побиття колег - профілактичною бесідою

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 17.12.2010 12:36 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12512

Після профілактичної бесіди з нардепами, які блокували проведення засідання Верховної ради, бажання блокувати відпаде у них як мінімум на півроку.

Про це сказав перший заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов. Таким чином політик прокоментував вечірню бійку в Раді.

"Вони так швидко залишали сесійну залу і ми їм відкрили двері, щоб вони ненароком не вдарились. Хтось із них спотикався. До того ж вони ще принесли із собою ланцюги і хтось з них зачепився за ланцюг, але це їхні проблеми, а ми їм делікатно пояснили правила поведінки. А після тої профілактичної бесіди у деяких бажання блокувати відпаде місяців на шість", - підкреслив Чечетов.

Він зазначив, що сьогодні ВР працюватиме у нормальному режимі. Парламент заслухає звіт щодо проведення аудиту попереднього уряду та звіт тимчасової слідчої комісії з питань з’ясування обставин використання бюджетних коштів керівництвом Держкомрезерву.

Як повідомлялося, близько 19.20 у сесійній залі парламенту сталася бійка між регіоналами і бютівцями, які зранку блокували президію, трибуну і урядову ложу парламенту. Депутати від ПР увірвалися в президію, побилися з депутатами від "БЮТ-Батьківщина" і відтіснили їх у сесійну залу.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.