Неприкриті обличчя можновладців. Міліція підозрює Тетяну Лев у самопобитті?

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 20.12.2010 12:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12526

За фактом побиття дружини новообраного ректора Донецького національного університету Тетяни Лев порушено кримінальну справу.

Тетяна Лев з чоловіком Юрієм Лисенком

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Василь Фарінник.

"За інцидентом у Донецьку дійсно порушено кримінальну справу. Вона розслідується. Але справою займається не міліція, а справу веде прокуратура", - сказав він.

Водночас, міліціонер не уточнив, за якою статтею Кримінального кодексу порушено справу.

Фарінник також повідомив, що відвідав Донецьк і зустрічався щодо цього з начальником міського управління внутрішніх справ та начальником слідчого управління.

У свою чергу міліція розглядає версію інсценування серед інших версій нападу на проректора Донецького національного університету Тетяну Лев, яка є дружиною професора Юрія Лисенка, який переміг на виборах ректора вузу 10 грудня.

10 грудня в ДонНУ відбулися вибори ректора. Жоден з кандидатів не набрав 50% голосів делегатів зборів трудового колективу. З 300 делегатів конференції за професора Юрія Лисенка було віддано 138, за професора Петра Єгорова - 89.

Після цього в квартирі Лисенка проводилися обшуки, а 17 грудня до чергової частини Київського райвідділу Донецького міськуправління міліції надійшло повідомлення від сина Тетяни Лев про те, що її побили невідомі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.