Тимошенко не боїться репресій і боротиметься до кінця

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 20.12.2010 15:27 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12531

Лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко заявляє, що не боїться репресій, і кримінальне переслідування не вимусить її припинити свою опозиційну діяльність.

"Я хочу персонально звернутися до Віктора Януковича. Я знаю, що у Вас сьогодні безмежна влада, Ви можете сьогодні вбивати журналістів, бити до крові депутатів, Ви можете знущатися над людьми, формуючи свою нелюдську політику. Ви можете навіть розправитися зі своїм опонентом, але саме головне, що я хочу Вам сказати: ані люди, які сьогодні прийшли сюди, ані мільйони людей, які зрозуміли, хто Ви, не бояться Вас", - сказала Юлія Тимошенко сьогодні перед допитом в Головному управлінні Генеральної прокуратури з розслідування особливо важливих справ.

Лідер партії "Батьківщина" підкреслила, що у неї також немає ніякого страху. "Страшно Вам. І Ви від цього страху сьогодні б'єте людей, вбиваєте їх, принижуєте, кидаєте у в’язниці. Це Вам не допоможе", - переконана вона.

"Я не буду ховатися в лікарні, я не буду нікуди їхати з України. Україна – це моя земля, Ви ж з України поїдете рано чи пізно. Я буду робити все, що від мене залежить, щоб мафія, яку Ви сьогодні привели до влади, якомога швидше залишила в спокої Україну. В цьому я бачу зміст свого життя", - заявила Тимошенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.