Нардеп Москаль закликає Литвина роззброїти народних обранців

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 20.12.2010 15:37 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12532

Геннадій Москаль закликає спікера парламенту Володимира Литвина розробити порядок, який би не дозволяв парламентарям входити до приміщень Ради з вогнепальною зброєю та спеціальними засобами травматичної дії.

У депутатському зверненні «самооборонця» до голови Верховної Ради сказано, що проведене депутатом розслідування виявило, що більшість народних обранців є власниками вогнепальної зброї та спеціальних засобів травматичної дії, повідомляє прес-служба партії.

Москаль зазначає, що декому з депутатів ця зброя видана на законних підставах, але в більшості випадків право на носіння та зберігання вогнепальної зброї видано з порушеннями діючого законодавства України.

«Деякі народні депутати України мають зброї вже навіть більше, ніж персонаж знаменитого фільму «Рембо», — наголошує «самооборонець».

Політик наводить приклад депутата від партії регіонів Олександра Кузьмука, який особисто володіє цілим арсеналом зброї:

1. пістолет Berettа-92, наказ Міністерства оборони США, 1998 р.;
2. пістолет CANIK-55, Туреччина, 2001 р.;
3. пістолет CZ-99, наказ Міністерства оборони Югославії, 1996 р.;
4. пістолет GLOCK-17, наказ Міністерства оборони Австрії, 1997 р.;
5. пістолет MAG -95, наказ Міністерства оборони Польщі, 1997 р.;
6. пістолет «Боярд», наказ Міністерства оборони України, 1998 р.;
7. пістолет «Вальтер» П-38, наказ СБ України, 1996 р.;
8. пістолет «Вальтер» ПП, наказ Міністерства оборони України, 1998 р.;
9. пістолет «Карпати», наказ Міністерства оборони Румунії, 2000 р.;
10. пістолет «ПСМ», наказ Міністерства оборони РФ, 1999 р.;
11. пістолет «Сміт-Вессон», наказ Міністерства оборони Йорданії, 1998 р.;
12. пістолет «Форт-12», Указ Президента України, 1999 р.;
13. пістолет «Форт-14», наказ Міністерства оборони, 1999 р.

«Частина народних депутатів України взагалі нагороджена вогнепальною зброєю сіоністським форумом Ізраїлю, який на той час очолював кадровий офіцер розвідки Ізраїлю «Моссад», — повідомив депутат.

«Виникає закономірне питання: де народні депутати України беруть боєприпаси до вогнепальної зброї? Адже нагородження вогнепальною зброєю в Україні хоча і відбувається, проте на законних підставах придбати набої до вогнепальної зброї неможливо. Міністерство внутрішніх справ України надає дозвіл тільки на право зберігання вогнепальної зброї, а право на зберігання боєприпасів до вогнепальної зброї — не видається нікому», — наголосив Москаль.

«Таким чином, будь-хто з народних депутатів України, який носить вогнепальну зброю разом із набоями, підпадає під дію ст.263 Кримінального Кодексу України «незаконне носіння, зберігання, придбання бойових припасів», — вважає депутат.

У зв’язку з останніми подіями у стінах Верховної Ради України, коли окремі народні депутати України проявили активні форми агресії, поєднанні з елементами жорстокості та насилля, Москаль просить Володимира Литвина доручити відповідним службам розробити порядок, за яким би народні депутати України не мали права входження до приміщень Верховної Ради України із вогнепальною зброєю разом із набоями та спецзасобами травматичної дії.

«Як Голову ВР України, прошу Вас звернутися до Міністерства внутрішніх справ України із проханням перевірити: де і на яких підставах народні депутати України мають шанс придбати бойові набої до наявної у них вогнепальної зброї, яка у більшості випадків не виробляється та навіть не закуповується Україною», — закликав спікера «самооборонець».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.