Андрій Шкіль поховав парламент

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 20.12.2010 18:44 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12535

На думку народного депутата, нинішня українська влада тримає державу за «лоха», а парламетаризм поховали, тому нема сенсу повертатися в парламент.

“У парламенті лежить покійник”, – Шкіль

Про це сьогодні, 20 грудня, на прес-конференції у Львові заявив народний депутат від БЮТ-Батьківщина Андрій Шкіль, повідомляє “galinfo”.

«Нині прокуратура працює за принципом, як вона працювала в часи кучмізму – те, що ви зараз не сидите – це не свідчення вашої невинуватості, а наше недопрацювання. Наступна хвиля наступів на демократію планується на весну 2011 року».

За словами нардепа, податковим та пенсійним кодексами, побоями у Верховній Раді президент та прем’єр вітають громадян з Новим роком та Різдвом. Він також упевнений, що незаконність порушення кримінальної справи проти Тимошенко і проти керівників опозиції буде все ж таки доведена.

«Нам повертатися в парламент нема жодного сенсу, тому що ми вже парламентаризм поховали, а приміщення, в якому лежить покійник, не заслуговує на те, щоб туди приходити і з цим покійником говорити – це справа священика», – заявив Андрій Шкіль.

На його думку, влада зробить усе можливе, щоб побудувати «поліцейську державу», в якій «активних залякають, а байдужих залишатимуть байдужими».

Про дії Януковича та його команди Шкіль висловився метафорично: «Влада діє за їх поняттям: «лоха», тобто українську державу, треба нагинати до кінця, бо якщо дати їй розігнутися, то потім доведеться нагинатися самому».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.