Україна для людей. Слідом за столицею, дорожчає проїзд у Донецьку

Автор/джерело -  © Коментарі



Дата публiкацiї - 21.12.2010 15:05 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12548

Мер Донецька Олександр Лук´янченко попереджає про підвищення вартості проїзду у комунальному та приватному транспорті з Нового Року.

У свою чергу, у Львівській міськраді вимагають обґрунтувань для підвищення цін на проїзд у маршрутках

Лук´янченко відзначив, що до міськради вже зверталися перевізники з вимогою підвищення вартості проїзду.

«Якщо виросло (у ціні, - ред.) паливо більш ніж на 40% за рік, то, напевно, є питання, які необхідно розглядати і вирішувати. Але міська влада не встановлює тарифи приватним перевізникам. Міська влада бере до відома ті розрахунки, які вони пропонують. І може рекомендувати обласній комісії з цін перевірити правильність розрахунків. Але до кінця року вартість підвищуватися не буде », - розповів він.

А в прес-службі Львівської міськради повідомили, поки не буде обґрунтувань для підвищення тарифів і забезпечення якісного сервісу з боку перевізників, вартість проїзду підвищуватися не буде.

«Про підвищення тарифів поки говорити рано, процес якісної підготовки розрахунків займає багато часу», - розповіла директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Наталія Павлюк.

Нагадаємо, що автоперевізники не виключають проведення акцій протестів у випадку відсутності реакції місцевої влади на необхідність підвищення тарифів на проїзд у маршрутних таксі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.