Тушки з Майдану?

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 23.12.2010 16:58 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12576

Президент Віктор Янукович 23 грудня призначив своїм радником Олександра Данилюка – генерального координатора акцій протесту підприємців проти Податкового кодексу.

Олександр Данилюк на сцені Майдану, ліворуч від лідера підприємців Криму Олександра Дудка, який виступає з промовою

Згідно з Указом, оприлюдненим прес-службою глави держави, Данилюк працюватиме радником поза штатом.

Нагадаємо, з 22 листопада протягом більше 2 тижнів на Майдані Незалежності у Києві підприємці проводили акції протесту проти нового Податкового кодексу. В ніч на 3 грудня комунальні служби під охороною міліції демонтували наметове містечко учасників акції.

Водночас, Президент Віктор Янукович наклав на кодекс вето, а потім повернув документ до Верховної ради зі своїми поправками (зокрема, зберегти "спрощенку") і кодекс у новій редакції було ухвалено 2 грудня.

Проте генеральний координатор акції протесту підприємців на Майдані Незалежності Олександр Данилюк заявив, що вимоги мітингувальників змінами до Податкового кодексу не обмежаться.

Він пообіцяв організувати проведення 22 січня всеукраїнського походу на Київ, порівняно з яким Майдан підприємців "здаватиметься дитячим садком". Данилюк погрожував ініціювати референдум про дострокове припинення повноважень президента і Верховної ради - "нехай навіть і всупереч позиції влади".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.