Тимошенко переконана у слабкості Януковича

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 27.12.2010 13:43 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12603

Лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко переконана, що, використовуючи політичні репресії, команда Віктора Януковича намагається усунути з політичної арени своїх сильних опонентів.

"Довіра в суспільстві і до президента, і до його уряду стрімко падає, і тому їм треба прибрати з політичної арени тих людей, які намагаються їм протистояти. Це в тому числі Юрій Луценко, який був затриманий без будь-яких підстав, цинічно, біля свого дому, де він просто вийшов на вулицю разом зі своїм сином" , - сказала Тимошенко сьогодні журналістам перед допитом у Головному управлінні Генеральної прокуратури з розслідування особливо важливих справ, повідомила прес-служба партії.

За словами Тимошенко, сьогодні відбувається широкий наступ на опонентів президентської команди. "Сьогодні мене викликали в прокуратуру на 12 годину, так само Олександра Валентиновича Турчинова. Сьогодні іде просто наступ на тих людей, хто твердо стоїть проти всіх нечесних, незаконних вчинків Януковича та його оточення. І сьогодні на цих людей іде не просто наступ, а іде терор", - констатувала Тимошенко.

Водночас Тимошенко підкреслила, що наступ на опозиційні сили свідчить про страх влади перед сильними конкурентами. "Я хочу, щоб люди були спокійні. Те, що вони роблять проти всіх нас – це просто істерика. Істерика, яка демонструє їх страх, їх слабкість, втрату будь-яких орієнтирів, тому що сильні політики репресіями не займаються", - заявила лідер партії "Батьківщина".

"Я хочу звернутися до всіх: будьте сильними, ніякого страху перед мафією. Мафія – це всього декілька десятків людей. А нас – 46 мільйонів, і тому боятися потрібно їм, а не нам", - резюмувала Тимошенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.