Арешт Луценка навіяв Азарову спогади

Автор/джерело -  © Газета.ua



Дата публiкацiї - 27.12.2010 15:06 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12605

Прем’єр-міністр Микола Азаров не хоче коментувати затримання колишніх посадовців.

Про це він сказав на прес-конференції.

"Я не хочу коментувати дії Генпрокуратури, СБУ та МВС. Було б непогано згадати, коли до ГПУ запрошували Віктора Федоровича і не один раз. Я добре пам'ятаю, як він під камери приходив до Генпрокуратури...Окрім Бориса Колеснікова покійний Євген Кушнарьов провів певний час (у Генпрокуратурі-ред.), але я не хотів би порівнювати. Час все розставить по місцях", - зазначив прем'єр.

Він наголосив, що уряд у своїй діяльності буде спиратися на законодавство.

"Я не хочу коментувати і заглиблюватися у кримінальні справи, але є те, що інколи проходить через мене. Коли я розбирався у системі Держрезерву, я прийняв його порожнім. Жоден уряд не має права залишати свою країну без зарасів зерна, цукру, масла, м'яса...Держрезерв був у боргах, голим і жебрацьким. В ньому нічого не було", - підкреслив Азаров.

"Я зовсім не кровожерливий, мені не потрібно таким бути, але в країні має бути елементарний порядок, тому я своїм міністрам завжди своїм міністрам кажу: вони не вічні, закон є закон, ти маєш піти і спати спокійно", - резюмував керівник уряду.

Нагадаємо, що 27 грудня Печерський райсуд вирішує який запобіжний захід обрати для екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Очікується, що його буде взято під варту.

Від “Аратти”: слова прем'єра про те, що Віктор Федорович з'являвся під телекамери на допити у ГПУ нас дещо здивували.

Невже пам'ять підвела? Ні, про те, що його викликали на бесіди і в МВС, і ГПУ - ми добре пам'ятаємо: викликали і щодо коштів Донеччини, і щодо судової справи його молодості, і щодо перевищення виплат олімпійцям, і щодо отруєння Ющенка... Тобто, як нині кажуть спікери Партії регіонів - жодної політики.

А от щоб він прийшов у правоохорнні органи - про це жодних згадок немає навіть на офіційному ресурсі Партії регіонів. Не вдалося їх знайти і у Мережі.

Невже Азаров з кимось переплутав свого Лідера, або знає таке, чого не знаємо ми, виборці?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.