Луценка перевели у Лук’янівське СІЗО

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 28.12.2010 14:54 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12622

Заарештованого екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка перевели для подальшого утримання під вартою з установи СБУ в Лук’янівський слідчий ізолятор.

Про це по телефону народним депутатам від БЮТ та партії Народна самооборона повідомила Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Ніна Карпачова.

Вона уточнила, що зараз перебуває на території Лук'янівського СІЗО, де займається питаннями забезпечення прав заарештованих, зокрема, прав Юрія Луценка.

Сьогодні народні депутати - Олесь Доній, Юрій Стець, Юрій Гримчак, Андрій Павловський та Володимир Ар'єв - разом з кількома десятками журналістів та активістами Народної самооборони, незважаючи на протести охорони, зайшли в Секретаріат Омбудсмана. Водночас, Карпачової не виявилося на робочому місці, оскільки вона перебувала в Лук'янівському СІЗО. Тому народні депутати зателефонували їй по телефону і домовилися про зустріч сьогодні о 17:00, на якій планують передати своє звернення з вимогами захистити права Юрія Луценка.

як повідомлялося раніше, вчора, 27 грудня, Печерський районний суд столиці ухвалив рішення про взяття під варту терміном на два місяці колишнього міністра внутрішніх справ України, лідера партії "Народна Самооборона" Юрія Луценка.

26 грудня Луценка затримали бійці спецпідрозділу Альфа біля його будинку.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.