Парламентська опозиція сподівається сьогодні закінчити збір підписів

Автор/джерело -  © РБК-Україна



Дата публiкацiї - 29.12.2010 14:56 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12639

Опозиційні народні депутати сподіваються впродовж сьогоднішнього дня зібрати 150 підписів, необхідних для проведення позачергової сесії Верховної Ради.

Народний депутат України Тарас Стецьків

На ній планується розглянути питання про незаконний арешт лідера «Народної самооборони» Юрія Луценко, повідомив депутат від «Народної самооборони» Тарас Стецьків.

За станом на вечір 28 грудня вдалося зібрати 135 підписів депутатів. «З них понад 40 — від депутатів фракції НУ-НС», — сказав він.

Депутат задзначив, що опозиційні депутати сподіваються до кінця дня дозбирати необхідні підписи. «Ми сподіваємося, що сьогодні нам вдасться це зробити, адже багатьох депутатів вже не було в Києві. І для того, щоб поставити свій підпис вони повинні повернутися до Києва», — сказав він.

Як повідомлялося раніше, вчора, 28 грудня, народний депутат від фракції «Наша Україна - Народна самооборона» (НУНС) В’ячеслав Кириленко заявив, що опозиційні парламентські сили сподіваються скликати позачергову парламентську сесію з приводу арешту колишнього міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка ще до кінця поточного року.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.