Тимошенко шість годин допитували в ГПУ

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 29.12.2010 18:40 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12644

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявляє про незаконність процесуальних дій, які сьогодні під час шестигодинного допиту здійснював слідчий Головного управління Генеральної прокуратури з розслідування особливо важливих справ.

"Сьогодні вже відбуваються якісь надзвичайні події в прокуратурі. Сьогодні протягом шести годин здійснювали незаконні абсолютно дії у відсутності адвоката", - сказала Тимошенко сьогодні журналістам після допиту в Головному управлінні ГПУ з розслідування особливо важливих справ, повідомляє прес-служба партії.

Лідер партії "Батьківщина" уточнила, що сьогодні вона прийшла на допит без свого захисника, оскільки він в цей час знаходився на судовому засіданні, захищаючи іншу людину. "У будь-якій країні може бути таке, і тоді переносять допит і дають можливість бути з захисником. Мене сьогодні позбавили права бути із захисником. Я не могла вийти і не брати участь в тому абсурді, який був тільки що протягом шести годин", - додала вона.

За словами Тимошенко, сьогодні під час допиту їй намагалися пред’явити безліч документів, висунути нові обвинувачення, які також пов’язані з виплатою пенсій за рахунок "екологічних" коштів.

"Шість годин – ні про що, шість годин прямого знущання. Я думаю, що всьому є межа, і якщо Президент України Янукович такими методами розправляється зі своїми опонентами – просто гріш ціна йому і як людині, і як політику. Я думаю, що сильний політик, яким він себе вважає, завжди здатен конкурувати, боротися, а не просто таким чином репресувати своїх опонентів", - наголосила вона.

Тимошенко повідомила, що завтра її знову допитуватимуть слідчі.

"Завтра знову на 12 годину, на Новий рік практично мене запрошують, щоб знову говорити про те, як я незаконно виплатила пенсії", - сказала Тимошенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.