Сьогодні оргкомітет підприємницього Майдану добровільно піде у МВС

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 30.12.2010 10:23 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12650

Сьогодні о 12.00 представники оргкомітету Майдану-2 (штаб лідера громадянського руху “Спільна справа” Олександра Данилюка) у повному складі з`являться до ГУ МВС в м.Києві (вул.Володимирська, 15, вхід з боку пам`ятника княгині Ользі).

На Майдані у листопаді року, що минає, злодійкувата влада намагалася зіштовхнути міліцію з народом. Не вийшло

Про це повідомляє прес-служба ГО "Спільна справа".

Активісти Майдану вважають, що масові репресії, які розпочалися щодо учасників акції протесту, мають виключно політичний характер і проводяться з метою деморалізувати активну частину суспільства, здатну до самоорганізації та акцій громадянської непокори.

Активісти переконані, що під час Майдану-2 вони реалізовували своє конституційне право на свободу мирних зібрань і не вчиняли при цьому жодних правопорушень. Вони готові зустрітися з представниками слідства і надати усі необхідні пояснення.

Брифінг для преси розпочнеться об 11.50.

Як повідомлялося раніше, міліція намагається заарештувати активіста податкового Майдану Сергія Мельниченка і розшукує двох його колег - Петра Михайленка та Олександра Місюру.

Під дверима відділення нейрохірургії Олександрівської лікарні, де Мельниченку нещодавно зробили складну операцію, чатує конвой, щоб затримати.

Як відомо, рішенням Шевченківського райсуду Києва було заарештовано трьох активістів "податкового майдану" Гаркавенка, Заплаткіну та Грузинову, а четвертого - Олександра Мандича – було звільнено з-під варти.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.