Нардеп, якого регіонали вдарили по голові стільцем, обурений цинізмом влади

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 30.12.2010 10:50 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12651

Побитий у Верховній раді народний депутат Михайло Волинець обурений, що його тілесні ушкодження у кримінальній справі названі легкими.

Нардеп Михайло Волинець після побиття у парламенті

"Це знущання якесь, які ж це "легкі тілесні ушкодження", - обурився Михайло Волинець, який отримав струс мозку в результаті подій 16 грудня в Раді і вже два тижні знаходиться на лікарняному.

"Знаєте, як мені проводили експертизу? Роздягнули до пояса, лінійкою заміряли довжину подряпин, і все! А потім кажуть, що ми не хочемо проходити експертизу, співпрацювати зі слідством - це все брехня!", - заявив він.

Як повідомляє "Газета по-киевски", Волинця викликають на допити, хоча він каже, що знаходиться у важкому стані і ледве доходить до поліклініки.

Михайло Волинець у лікарні

"Я лежу вдома, мені не можна нервуватичя, - ділиться депутат подробицями справи. - Мене виписали, або ж просто вигнали з Феофанії, коли мого лікаря покликали до прокуратури на допит. Сам я на допити поки ходити не можу - надто слабкий. Але у мене є телефон слідчого, подзвоню йому, дізнаюся, що мені далі робити".

Прокуратура Києва порушила кримінальну справу з приводу бійки у Верховній раді 16 грудня. Справу відкрито за фактом заподіяння легких тілесних ушкоджень народним депутатам і об'єднано зі справою про перешкоджання роботі парламенту.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.