Бандитів без страху треба прибирати з влади, нас - 46 мільйонів!

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 31.12.2010 19:04 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12663

Юлія Тимошенко не боїться допитів і обіцяє після святкування Нового року розпочати об`єднання України заради боротьби з мафією, що захопила владу.

Юлія Тимошенко: “Боятися мафії не треба – треба її прибирати. Їх дуже мало, а нас з вами - 46 мільйонів.”

Після вчорашнього 11-годинного допиту в Головному управлінні Генпрокуратури з розслідування особливо важливих справ Юлія Тимошенко заявила, що їй нічого боятися і вона буде ходити на всі допити, повідомляє прес-служба екс-прем`єра.

При цьому лідер партії "Батьківщина" запевнила, що не має відчуття страху. "Я вам хочу сказати: боятися мафії не треба – треба її прибирати. Їх дуже мало, а нас з вами - 46 мільйонів. Тому ніякого страху", - підкреслила вона.

"Новий рік відсвяткуємо з вами і візьмемося за справжню боротьбу, за об'єднання нашого народу, за об'єднання всіх частин нашої України – Сходу і Заходу, Півдня і Півночі для того, щоб ми з вами мали можливість бути єдиним народом перед обличчям таких загроз для країни і для життя кожної людини, які сьогодні проявилися з приходом мафії до влади. Будьте сильними, нічого не бійтеся і щасливо відсвяткувати Новий рік!" – закликала Юлія Тимошенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.