Тимошенко не збирається втікати з України

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 4.01.2011 12:20 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12667

Екс-прем`єр-міністр України, лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко запевняє, що ніщо не примусить її виїхати з України.

Про це вона заявила сьогодні журналістам в Апеляційному суді міста Києва перед початком судового засідання з розгляду скарги екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка щодо зміни йому міри запобіжного заходу з підписки про невиїзд на арешт.

«Віктор Федорович (Янукович) навіть у якості новорічного подарунка не дочекається, щоб я кудись виїхала», - сказала Тимошенко.

За її словами, для того, щоб сьогодні змінити існуючу владу, необхідно обов’язково збиратися разом громадськості, народним депутатам, політикам, які не змінили свою орієнтацію, і досить чітко, крок за кроком планувати дії.

При цьому Тимошенко наголосила, що рік правління нинішньої влади уже “все показав, що вони наробили і що треба реально робити”.

За словами Тимошенко, відсторонити цю владу можна або шляхом парламентських виборів, або через Майдан.

«Якщо у наших людей є сили, любов до свободи, до України, треба вийти на Майдан і стояти там, доки ця влада не піде… Інший варіант - парламентські вибори, якщо дійсно перед ними ретельно попрацювати… Це питання сьогодні виживання людей», - сказала Тимошенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.