В паризькому предмісті знову горять автобуси

Автор/джерело -  © РИА Новости



Дата публiкацiї - 26.10.2006 14:19 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1267

В паризькому передмісті Баньоле невідомі в ніч на четвер, 26 жовтня, підпалили рейсовий автобус. Цей інцидент стався близько першої години за місцевим часом на одній з зупинок передмістя.

З десяток зловмисників в масках, погрожуючи зброєю, зупинили рейсовий автобус, примусили водія і пасажирів вийти з салону, а потім підпалили автобус. Жертв немає.

А ввечорі в середу, 25 жовтня, у місті Нантер, що на заході від Парижа, гурт молодих людей також підпалив рейсовий автобус, який був повністю знищений вогнем. Людських жертв також немає.

В останні дні у Франції з метою безпеки були скасовані деякі маршрути, які проходили через потенційно небезпечні райони, а з вечора четверга, 26 жовтня, автобуси ходитимуть тільки до настання темряви.

Як відомо, минулої осені у Франції відбулася серія масових заворушень і погромів, які влаштували мігранти, вимагаючи для себе більше прав. Протягом майже двох міясців у приміських районах Парижа та в інших великих містах кожної ночі мали місце зіткнення молодиків з правоохоронцями.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.