Тимошенко закликала громадян відсвяткувати День Соборності на Майдані

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 4.01.2011 15:36 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12673

Лідер партії “Батьківщина”, екс-прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко закликає всіх політиків та громадян України зібратися 22 січня на Майдані Незалежності в Києві для святкування Дня Соборності.

"Хотіла б зараз звернутися до всієї країни: я хочу всім нагадати, що 22 січня в Україні ми святкуємо, відзначаємо одне з найбільших наших свят і подій. Це День соборності, день об'єднання. Тому 22 січня, я хочу саме зараз сказати, і сподіваюся, що мене підтримають політики, скликати всіх людей доброї волі і відсвяткувати День соборності на тому місці, де ми завжди з вами збираємося. Це Майдан", - сказала сьогодні журналістам Тимошенко.

На її думку, громадяни України повинні продемонструвати цій владі єдність. "Якщо у наших людей є сили, любов до свободи, до України, треба вийти на Майдан і стояти там, доки ця влада не піде… Інший варіант - парламентські вибори, якщо дійсно перед ними ретельно попрацювати… Це питання сьогодні виживання людей", - додала вона.

Лідер партії "Батьківщина" приїхала до Апеляційного суду міста Києва, в якому сьогодні відбулос засідання з розгляду скарги екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка про незаконність застосування проти нього такої міри запобіжного заходу як взяття під варту. "Я прийшла підтримати Юру Луценка… Сказати йому, що ми солідарні, що ми разом", - зазначила вона.

Водночас Тимошенко висловила сумнів, що суд може задовольнити скаргу Луценка, оскільки судова система зараз є кишеньковою. "Я просто хочу подивитися в очі тим людям, які будуть позбавляти волі людину… Їм треба знати, що їм, як і цій мафії, яка є зараз в Україні, колись теж доведеться відповідати", - переконана лідер партії "Батьківщина".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.