Microsoft створив Windows TV

Автор/джерело -  © Дзеркало тижня



Дата публiкацiї - 5.01.2011 13:03 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12684

На виставці CES 2011, яка відкривається у Лас Вегасі, корпорація Microsoft представить спеціалізовану версію Windows, де не буде ніяких зайвих компонентів, окрім тих, що необхідні для установки Windows на сучасні телевізори з інтернет-функціоналом.

Свою відповідь GoogleTV корпорація Microsoft готувала не один місяць, але тримала розробки в таємниці. На відміну від безкоштовної GoogleTV, Windows TV буде платною і платити за неї суму 200 доларів будуть виробники пристроїв, що бажають обладнати свою продукцію відповідним функціоналом.

Повідомляється, що «телевізійна Windows» буде мати інтерфейс, схожий на Windows Media Center, хоча він буде зроблений більш оптимізованим для телевізорів.

Як повідомлялося раніше, у минулому році Microsoft показала попередній варіант Windows Embedded Compact 7, який, як очікується, і стане тим самим Windows TV.

Одним із ключових нововведень Windows TV повинна стати підтримка процесорів ARM, які широко використовуються в електроніці. Саме ядро Windows Embedded Compact 7 також підтримує ARM.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.