Хтось намагається зірвати прес-конференцію “Народної самооборони”. Самооборонці підозрюють владу

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 11.01.2011 12:54 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12725

У столиці раптом не знайшлося вільної конференц-зали для проведення брифінгу для представників дипломатичних місій, акредитованих в Україні.

Лідер партії «Народна самооборона» Юрій Луценко за гратами у залі Печерського суду

Після тривалих переговорів із рядом конференц-залів у київських готелях та Верховній Раді України керівництвом партії «НС» було прийнято рішення про проведення брифінгу «Політичні репресії в Україні» для голів та політичних радників дипломатичних місій, акредитованих в Україні, 12 січня 2011 року в офісі «Народної самооборони», повідомляє прес-служба партії.

«Наразі нам стало відомо, що невідомі особи обдзвонюють посольства європейських держав і повідомляють про відміну брифінгу. Про це нам уже повідомили у кількох посольствах». - говориться у повідомлені прес-служби.

«Ми офіційно заявляємо: не дивлячись на спроби влади перешкодити проведенню заходу, брифінг «Політичні репресії в Україні» відбудеться 12 січня 2011 року!» наголошує прес-служба.

Партія «НС» ще раз наголошує, що запрошує послів іноземних держав та представників міжнародних організацій для участі у брифінгу.

«Всі провокаційні дії проти «Народної самооборони» ми засуджуємо!» - наголосила прес-служба.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.