СБУ хутко вирахувала, хто пожартував над недоторканими

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 12.01.2011 10:25 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12738

Вчора ввечері СБУ встановила особу і місцезнаходження аноніма, який 11 січня зателефонував до екстреної служби № «102» і повідомив про замінування Верховної Ради України.

Про це повідомила прес-служба СБУ.

Ним виявився громадянин України «Б» 1949 р.н., мешканець одного із селищ Коростенецького району Житомирської області.

Встановлено, що свій вчинок громадянин «Б» здійснив з хуліганських мотивів, реальних намірів та можливостей для вчинення злочину він не мав.

Матеріали протиправної діяльності «Б» скеровано до органів внутрішніх справ для відповідного реагування.

Як повідомлялося раніше, перед закінченням ранкового пленарного засідання журналістів і запрошених вперше за всю історію Верховної Ради України охорона попросила журналістів на час перерви, до 16.00, покинути приміщення Верховної Ради України.

Під час перерви в роботі парламенту до ВР прибула спеціальна група, яка перевіряла інформацію про можливе замінування. Зокрема, крім працівників даної служби, до ВР були доставлені дві вівчарки. У той час, як відвідувачі ВР покинули приміщення, в ньому продовжували залишатися народні депутати та працівники деяких підрозділів ВР.

Про це під час вечірнього пленарного засідання заявив голова Верховної Ради України Володимир Литвин повідомив, що інформація про замінування ВР не підтвердилася.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.