Сьогодні декілька націоналістичних партій та організцій пікетували МВС та Адміністрацію Президента

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 14.01.2011 16:40 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12794

Біля будівлі Адміністрації Президента низка політичних партій і громадських організацій націоналістичного спрямування провели акцію протесту проти політичних репресій в Україні.

Лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок виступає на мітингу

Зокрема, на Банковій зібралися близько 100 активістів ВО "Свобода", Конгресу українських націоналістів, ВО "Тризуб" і ВО "Жіноча Січ".

Активісти тримають символіку своїх організацій, а також плакати з вимогами до влади припинити політичні репресії відносно представників опозиції.

На плакатах, зокрема, містяться вимоги відставки міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова, а також такі написи: "Геть сталіністів з МВС!", "Репресують патріотів лише окупанти", "Свобода" проти політичних репресій", "З новим роком суворого режиму, Україно!" і тому подібне. Окремо учасники акції протесту висловлюють вимогу звільнити затриманих правоохоронними органами членів ВО «Тризуб».

Учасники пікету також розгорнули національний прапор України площею близько 50 квадратних метрів. Акція проходить активно, рішуче, але без порушень громадського порядку. Співробітники міліції також поводяться коректно.

Як повідомлялося раніше, 13 січня представники Конгресу українських націоналістів повідомили, що вони хочуть "запитати у Президента, де наші хлопці, і чому їм спочатку висуваються звинувачення в тероризмі, а потім незрозуміло в чому, і їх не відпускають".

Нагадаємо також, що затриманих націоналістів звинувачували у підриві пам'ятника Сталіну, підпалі офісу-приймальні ПР та зберіганні зброї. Поки жодне зі звинувачень не підтвердилося.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.