В Італії створені пігулки “Жіноча вірність”

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 15.01.2011 03:49 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12802

Італійські вчені винайшли препарат, який дозволить чоловікам контролювати сексуальну поведінку своїх дружин і подруг.

Розробка італійських фахівців здатна запобігти жіночим зрадам, що викликані збоєм в ендокринній і нервовій системі жінки

Іншими словами розробка фахівців з наукового інституту у Флоренції здатна запобігти жіночим зрадам, пишуть італійські ЗМІ.

Як розповів керівник роботи Джузеппе Район, цей препарат діє тільки на жінок, а його принцип заснований на гормональній корекції. У повідомленні уточнюється, що часто причиною розлучень стає зрада дружини, обумовлена збоєм в ендокринній і нервовій системі.

Щоб уникнути цього, необхідно посилити сексуальний потяг до шлюбних партнерів, а для цього потрібно стабілізувати не тільки баланс гормонів в організмі, а й зробити так, щоб представниці прекрасної статі відчували сексуальні почуття тільки до своєї другої половинки. Саме з цією метою італійські фахівці винайшли таблетку, яка називається "Female fidelity", тобто "Жіноча вірність". До складу лікувального засобу входить тестостерон і невелика кількість нейростимуляторів.

Ці нейростимулятори починають впливати на жіноче збудження (лібідо) при контакті з чоловіками. Механізм роботи препарату дуже простий. Справа в тому, що в сексуальних стосунках утворюється певний рівень речовин, вироблений на конкретного партнера. Ця пігулка і дозволяє контролювати цей рівень за допомогою комбінації гормонів і нервових процесів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.