У “пернатих Могильова” поїхав дах: одягнену активістку Femen заарештували за безкоштовні обійми, що порушують правила проведення акцій

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 16.01.2011 05:56 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12806

Активістку Femen Інну Шевченко затримали на Хрещатику за акцію, присвячену Міжнародному дню обіймів.

Повністю одягнені активістки з плакатами "Free hugs" обіймалися на центральній площі Києва. Міліціонери підійшли до дівчат на Хрещатику. Затримання вони мотивували фразою: "Що ви ходите великою компанією?", повідомляє Delfi.

Також правоохоронці інкримінували Інні носіння дуже короткої спідниці. Врешті-решт, дівчину звинуватили в порушенні порядку проведення акцій.

"Коли Інну усадили в чорний воронок, інша активістка Femen Олександра Шевченко спробувала зупинити ментовське свавілля і лягла під колеса машини. Сашу витягли з-під "бобика" і залишили лежати на мокрому асфальті", - розповіли в Femen.

Відзначимо, що рух "Free hugs" існує у всьому світі вже не один десяток років. "І лише в Україні його додумалися назвати незаконною акцією, що підриває основи державності і моралі", - обурилися в Femen.

Фактично, “пророцтво” Могильова а щодо «кривавих акцій» і методів перешкоди, почало діяти вже сьогодні. Мабуть, міністру внутрішніх справ тепер сниться в страшних снах не тільки коса, але і вінок FEMEN, зазначають дівчата з руху..

У понеділок 17 січня запрошуємо всіх в 11.00 прийти під Шевченківський районний суд міста Києва і підтримати Інну, адреса Смирнова-Ласточкіна 10 Б.

Раніше активістку руху, Ганну Деду, Кровосисю, ім'я якої нагадує червневу обмовку прем'єр-міністра Миколи Азарова про "бюджетних упирівв-кровосисів", затримували і судили за спробу подарувати прем'єру торт. Суд визнав Ганну невинною.

Активістка Femen Олександра Шевченко спробувала зупинити ментовське свавілля і лягла під колеса машини. Фото - Артем Мірошенко



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.