Прогресуюча сталіноманія. Комуністам мало Запоріжжя - вони забажали поставити ідола кривавого диктатора у столиці

Автор/джерело -  © Газета.ua



Дата публiкацiї - 18.01.2011 11:10 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12826

У Києві може з’явитися пам’ятник Сталіну.

Про це заявив народний депутат від Компартії Олександр Голуб.

Зокрема, як повідомляє прес-служба КПУ, він зазначив, що якщо кияни звернуться до комуністів з проханням поставити пам'ятник Сталіну, то це буде зроблено.

"Я не виключаю, що прийде час, коли і в Києві буде пам'ятник Сталіну. Але це відбудеться не тільки за ініціативою Компартії, а й самих жителів міста", - сказав комуніст.

Політик уточнив, що пам'ятник Сталіну в Запоріжжі був ініціативою місцевих ветеранів Другої світової війни, яку підтримав обласний комітет КПУ.

"Ветерани звернулися з проханням зібрати кошти, ми друкували це оголошення в газеті, отримали величезну кількість і листів підтримки, і фінансову допомогу", - підкреслив нардеп.

У той же час, Голуб відзначив, що якщо з правової точки зору не будуть розставлені усі крапки у випадку із запорізьким терактом, то він не виключає війну з пам'ятниками.

"Екстремізм породжує у відповідь екстремізм", - резюмував парламентарій.

Нагадаємо, невідомі 31 грудня близько 23.30 підірвали пам'ятник Сталіну в Запоріжжі на території будівлі обкому Комуністичної партії.

Пізніше в Луцьку камінь під пам'ятник лідеру ОУН Степану Бандері був обмальований свастикою.

Від “Аратти”: рішенням суду, яке набуло чинності, Сталін та його поплічники визнані винними у масовому вбивстві громадян України шляхом створення штучних Голодоморів.

Отже Сталін офіційно, рішенням суду, визнаний на території України злочинцем.

Таким чином, КПУ, пропагуючи людину, яка організувала масове вбивство людей грубо порушує Закон "Про політичні партії в Україні".

Нас, виборців, дивує поведінка чиновників Мінюсту, які, згідно з чинним законодавством, мали б подати судовий позов про заборону КПУ ще після встановлення пам'ятника кримінальному злочинцеві у Запоріжжі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.