Бійку замовляли? Щоб врятувати імідж Могильова, регіонали улаштують провокацію?

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 18.01.2011 11:27 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12827

У акції 22 січня мають намір взяти участь представники партій “Батьківщина”, “Свобода”, “Конгрес українських націоналістів”, УНА-УНСО, “Народний рух”.

Про це розповіло газеті "Комерсант-Україна" джерело в координаційній раді з підготовки проведення акції 22 січня.

"Але це – попередній список, по суті, запрошуються всі охочі патріоти", - підкреслив він.

Співрозмовник видання також повідомив, що ведучими заходу будуть поет Дмитро Павличко і голова Республіканської християнської партії Микола Поровський.

Виступи зі сцени будуть поділені нарівно між представниками партій і громадських організацій. Неузгодженими поки залишаються деталі акції.

"Прихильники Юлі (Тимошенко) переживають, що активісти "Свободи" будуть заважати їй виступати, скандуючи ім'я свого лідера (Олега Тягнибока)", - розповіли в оргкомітеті.

Крім того, один із опозиційних депутатів на умовах анонімності сказав газеті, що Партія регіонів має намір завадити опозиції провести мітинг і 22 січня планує організувати на Софійській площі альтернативну акцію.

"Вони збираються подати заявку на той же день і час, що й ми, для того, щоб у суду з'явилася можливість заборонити наш захід. Для цього "регіонали" збираються звезти до Києва близько 20 тис. осіб", - сказав співрозмовник видання.

Однак опитані газетою представники Партії регіонів цю інформацію спростували.

"Ми обов'язково будемо святкувати День соборності, але винятково в рамках заходів, запланованих державними органами. Жодних заявок на проведення акцій на Софійській площі ми подавати не будемо, і звозити до Києва людей ніхто не збирається", - заявив заступник голови ПР із питань ідеології, нардеп Володимир Демидко.

"Все це – качка, нічого подібного Партія регіонів не планує", - додав голова запорізької обласної організації ПР, голова Запорізької обласної державної адміністрації Борис Петров.

Як повідомлялося раніше, очільник МВС Анатолій Могильов заявив з трибуни парламенту, що за його інформацією, 22 січня готується кровопролиття.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.