Нардеп Ар’єв здивував “орлів Могильова”: відмовився від охорони

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 18.01.2011 16:20 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12833

ГУБОЗ України проводить перевірку за повідомленням у ЗМІ Володимира Ар‘єва щодо можливих погроз

Про це повідомив ДЗГ МВС України.

«Днями в інтернет-виданнях з‘явилося повідомлення про те, що «на народних депутатів Олеся Донія та Володимира Ар`єва готується замах». - говориться у повідомленні

Для перевірки цієї інформації Володимира Ар`єва, за його згодою, було запрошено для розмови в ГУБОЗ МВС України.

Під час спілкування Володимир Ар`єв підтвердив, що справді 15 січня 2011 року він отримав відповідну інформацію від свого знайомого, однак його ім`я чомусь правоохоронцям назвати відмовився. Як було заявлено, знайомий нардепа під час спілкування з колегами по бізнесу почув про те, що стосовно народного депутата Володимира Ар`єва можуть бути вчинені протиправні дії. З якими «колегами по бізнесу» спілкувався знайомий нардепа, і при яких обставинах обговорювалися такі питання, правоохоронцям з‘ясувати так і не вдалося.

Однак, депутат прийняв рішення надати розголосу в ЗМІ такій інформації.

Водночас Володимир Ар`єв відмовився від надання йому охорони. Таке рішення викликає подив. Якщо людина дійсно хвилюється за власну безпеку, вона діє навпаки.

Народний депутат письмово підтвердив, що претензій до працівників міліції не має, і його пояснення надано «виключно для взяття до відома». Такими діями Володимир Ар‘єв ускладнює проведення правоохоронцями певних заходів із попередження «озвученого замаху» та не сприяє подальшому розслідуванню.

Не зважаючи на це, ГУБОЗ МВС України проводить перевірку викладеної інформації та вживає відповідних заходів реагування.

Як повідомлялося раніше, у вихідні прес-служба «Народної Самооборони» розповсюдила інформацію про те, що життю нардепів Ар'єва і Днія загрожує небезпека.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.