Тимошенко подала клопотання про закриття кримінальної справи проти неї

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 18.01.2011 17:09 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12836

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявляє, що внесла сьогодні слідчим Генеральної прокуратури клопотання про закриття порушеної проти неї кримінальної справи у зв’язку з відсутністю складу злочину.

Про це повідомила прес-служба партії.

"Слідчі взяли це клопотання до розгляду. За законом у них є три дні для відповіді, і я буду сподіватися, що слідчі дуже добре розуміють всю абсурдність пред’явленого обвинувачення", - сказала Юлія Тимошенко сьогодні після відвідування Головного управління Генеральної прокуратури з розслідування особливо важливих справ.

Лідер партії "Батьківщина" повідомила, що сьогодні під час майже п'ятигодинного допиту вона вимушена була пояснювати слідчим принципи функціонування єдиного казначейського рахунку.

"Протягом п’яти годин я проводила майстер-клас працівникам Генпрокуратури, як працює Державний бюджет України, як працює єдиний казначейський рахунок, як даються позички Пенсійному фонду. Мені здається, що, можливо, вже зараз вони нарешті зрозуміли, що дійсно пенсії виплачувались за рахунок позичок Державного бюджету, але це строго передбачено законом про Державний бюджет, і ніякого відношення це не має до витрачання екологічних грошей Кіотського протоколу", - зазначила вона.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.