Справа Гонгадзе-2. Міліція “оперативно” кинулася шукати людину, яка бачила Климентьєва останньою

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 20.01.2011 13:58 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12862

Міліція оголосила у розшук людину, яка була разом із харківським журналістом Василем Климентьєвим у день його зникнення і може надати значну допомогу в розслідуванні.

Василь Климентьєв

Про це сьогодні на прес-конференції повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Василь Фаринник.

За його словами, цією особою є громадянин на прізвище Козак. “Це та людина, яка була з ним в останній день і багато чого може пролити на цю справу”, - сказав Фаринник.

Він зауважив, що досліджено усі неопізнані трупи у Харківській області, “і жоден з них не має відношення до Климентьєва”.

Як повідомлялося раніше, головний редактор газети “Новий стиль” Климентьєв зник у серпні 2010 року. Встановлено, що 11 серпня він виїхав з дому з невідомим чоловіком на автомобілі «БМВ» у невідомому напрямку. Дзержинський райвідділ міліції Харкова порушив кримінальну справу за статтею «навмисне вбивство» за фактом зникнення Климентьєва.

17 серпня міліція Харківської області повідомила, що у човні, який плавав на Печенізькому водосховищі, було знайдено мобільний телефон Климентьєва, однак міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов заявив, що знайдений телефон не належить зниклому, його власністю є лише сім-карта.

Від “Аратти”: чи більше минає часу від зникнення Василя Климентьєва, тим більше розслідування цього злочину нагадує події, коли так само зник Георгій Гонгадзе.

Стає очевидним, що ні ГПУ, ні МВС не зробили висновків після першого зухвалого вбивства журналіста, яке отримало всесвітній резонанс. І замовники і організатори якого - досі не названі.

Проте, технологія, як кажуть правоохоронці "почерк" - залишився без змін: слідство імітує бурхливу діяльність, хоча результат, як і тоді, - нульовий.

І це дає підстави вважати, що влада знову, як і тоді, приховує злочинців.

Як називається влада, яка приховує злочинців?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.