У Макіївці підняли внутрішні війська. Чекають вказівок від начальства

Автор/джерело -  © Коментарі



Дата публiкацiї - 20.01.2011 14:33 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12865

Через вибухи в Макіївці приведено в бойову готовність внутрішні війська. 320 бійців вже отримали зброю і чекають вказівок

Вибухи в Макіївці штовхнули на серйозні кроки управління внутрішніх військ. Бійцям вже видали зброю. Підготовлена і необхідна техніка. Правда, незважаючи на те, що особовий склад привели в бойову готовність, жодних вказівок для них поки ще немає.

«Особовий склад у кількості 320 осіб спеціального міліцейського полку приведено у бойову готовність», - розповів прес-секретар Управління Східного територіального командування внутрішніх військ МВС України Олексій Лихобабин. - У розпорядження ми вже одержали зброю і техніку. Зараз чекаємо завдання. Жодних вказівок нам поки не надходило».

Нагадаємо, що сьогодні близько 5 ранку в Макіївці сталися три вибухи . Постраждалих і загиблих немає. На місці вибуху міліція виявила анонімну записку, такого змісту: "Дістала ця влада. Вимагаємо 4 мільйони євро. Зарядні пристрої закладені в інших будівлях міста".

В Макіївку виїхав глава МВС Анатолій Могильов і голова СБУ Валерій Хорошковський. СБУ порушило кримінальну справу за фактом двох вибухів в Макіївці.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.