Теракт у Макіївці. Нардеп Ар’єв побачив, що когось з місцевих таки дістали

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 20.01.2011 17:56 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12870

Депутат Верховної Ради від «народної самооборони» Володимир Ар’єв зараз перебуває в Макіївці Донецької області на зйомках програми «Без мандата».

Про це повідомила прес-служба партії.

Сьогодні в цьому місті пролунало три вибухи, організатори яких називають себе «групою людей, яка виступає проти влади». «Підривників» вимагають виплатити їм 4,2 млн. євро, інакше погрожують, що вибухи продовжаться.

Володимир Ар’єв на Facebook описав свої враження від ситуації в Макіївці: «Рвонуло тут капітально. Люди бояться. Бачив розворочений магазин та будівлю Макіїввугілля. Місцева влада розгублена і налякана. Але таке враження, що когось таки дістали. Місцеві посадовці ставляться до людей як до скота — мені довелося тут з багатьма поспілкуватися».

Як повідомлялося раніше, сьогодні близько 5 ранку в Макіївці сталися три вибухи . Постраждалих і загиблих немає. На місці вибуху міліція виявила анонімну записку, такого змісту: "Дістала ця влада. Вимагаємо 4 мільйони євро. Зарядні пристрої закладені в інших будівлях міста".

Через вибухи в Макіївці приведено в бойову готовність внутрішні війська. Військовослужбовці ВВ патрулюють вулиці міста та перевіряють установи та житлові будинки на предмет замінування.

В Макіївку виїхав глава МВС Анатолій Могильов і голова СБУ Валерій Хорошковський. СБУ порушило кримінальну справу за фактом двох вибухів в Макіївці.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.