Нардеп Гримчак має дві версії вибухів у Макіївці

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 20.01.2011 21:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12874

У мене є дві версії вибухів у Макіївці: неакуратні дії влади і підлітки.

Про це народний депутат України Юрій Гримчак заявив в ефірі каналу «ТВі».

Політик спершу зазначив, що кількість людей, які знають вибухову справу професійно, у Макаіївці багато. «Знайти вибухівку у Донецькій області взагалі не є проблемою, оскільки на кожній шахті є вибухівка і люди, які з нею працюють», - зауважив народний депутат.

Чому виникла версія про підлітків, Гримчак пояснив досить просто. «Дивує сума у чотири мільйони євро 500-євровими купюрами, які не приймають готівкою у європейських країнах. У Європі не приймають навіть купюри у 100 євро. Дорослі люди про це знають. Тому це і наштовхує на версію про причетність підлітків до цих інцидентів, як і сам текст записки», - зауважив Гримчак.

Також він додав, що «Макіїввугілля» та міськвиконком розташовані на одній площі. «Тож, якщо у записці чітко написано – «влада дістала» – то чому підривають іншу установу, а не виконавчий орган влади. «Теж незрозумілі дії», - зазначив Гримчак.

«Насторожує той факт, що у влади з’явилися розмови про загрозу тероризму в Україні, тому треба бути пильнішими та суворішими у діях. А такі розмови з’являються тоді, коли необхідно звернути свободу слова, демократичні інституції тощо. А вибухи у Макіївці – непоганий приклад якраз це і зробити», - пояснив таким чином Юрій Гримчак версію про причетність влади до даних інцидентів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.