Янукович назвав неприпустимими тарифи ЖКГ від Азарова

Автор/джерело -  © Радіо Свобода



Дата публiкацiї - 24.01.2011 12:43 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12894

Президент Віктор Янукович вимагає від Кабінету Міністрів і голів обласних державних адміністрацій забезпечити зважені тарифи на послуги житлово-комунального господарства.

Про це він сказав на засіданні ради регіонів.

«Питання тарифної політики у сфері надання комунальних послуг є найбільш чутливим для регіонів і болючим для людей. Я на цьому роблю наголос», – сказав Президент.

Янукович також попросив прем’єра Миколу Азарова терміново проаналізувати законодавство про Національну комісію регулювання ринку комунальних послуг і вжити заходів для повноцінної реалізації повноважень такого регулятора.

Президент назвав ситуацію в сфері тарифів на ЖКГ, що склалася сьогодні, неприпустимою, і закликав посилити контроль за формуванням тарифів на житлово-комунальні послуги.

Від “Аратти”: дивлячись на показаво-праведний гнів гаранта так і хочеться сказати: "наша пісня гарна й нова, починаймо її знову..."

Це що, дешеві публічні оперетки у стилі Кучми, чи визання того, що АП, а відтак і Президент не володіють ситуацією в Україні?

Адже, про підвищення тарифів на так звані послуги ЖКГ розмови велися й ведуться постійно. Більш того, всім загальновідомо, що найбільшими боржниками за ці так звані послуги є не громадяни, а саме ЖКГ, в які громадани чесно сплачують свої гроші. Натомість, куди вони зникають і як витрачаються - не знають ні громадяни, ні правоохоронці. Останні, як і решта представників влади, очевидно, роблять вигляд, що не знають, бо мають в тому конкретний матеріальний інтерес. А ці інтереси мають властивість зростати. Пропорційно безкарності клептоманів.

Це все загальновідомо. Загадкою лишається лише те, на яку аудиторію розрахований праведних гнів гаранта.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.