“Орли Могильова” посилено “готуються” до ЄВРО-2012?

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 24.01.2011 14:50 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12898

Українська міліція затримала у вихідні громадянина Данії, який брав участь у Чемпіонаті Європи з комп’ютерних ігор Intel Extreme Masters.

Про це повідомляє HLTV.org.

Члена данської команди з Counter-Strike Бальджита Лала затримали на виході з комп'ютерного клубу в Києві після того, як міліція попросила показати паспорт.

Оскільки паспорту в нього не було, його забрали до відділку.

"Міліція вимагала у Лала гроші, але коли дізналися, що в нього їх немає, вони двічі вдарили та відпустили через 30 хвилин", - повідомляє сайт.

Інший гравець німець Роман Ауссердорфер також був опитаний міліцією на виході з клубу. Але йому вдалося уникнути подальших проблем, оскільки він заплатив.

"Оскільки мій паспорт був в готелі, я мусив заплатити міліції "під столом", якщо я не хотів потрапити на ніч до тюрми. Вони не визнавали водійські права, або інші особисті документи", - зазначив Ауссердорфер.

Раніше міліція затримувала гендиректора Всесвітньої газетної асоціації Крістофа Рісcа та представника компанії INMA Яна Вагнера, які були запрошені до Києва президентом Віктором Януковичем.

Рісса та Вагнера затримали під час екскурсії по Києву на оглядовому майданчику у парку Слави. Міліція також вимагала у них документи, однак ID-карток їм було недостатньо.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.