ГПУ порушує конституційні права Луценка

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 25.01.2011 18:41 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12918

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявляє, що слідчі, які розслідують кримінальну справу проти екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, порушують його конституційні права і забороняють йому проводити конфіденційні зустрічі зі своїм адвокатом.

"Те, що там знущаються над ним, немає ніяких сумнівів. Йому заборонили зустрічі з адвокатом. Те, що я чула, як він кричав і як він вимагав дотримання своїх прав, щоб йому дозволили так, як йому передбачено Конституцією, конфіденційну зустріч з адвокатом, я відчула, що ніхто на ті прохання уваги не звертає", - сказала Тимошенко журналістам після майже п'ятигодинного допиту у Головному управлінні Генеральної прокуратури з розслідування особливо важливих справ, повідомила прес-служба партії.

Тимошенко підкреслила, що влада вкотре демонструє власну неповагу до демократичних цінностей суспільства. "Мені дуже шкода, що сьогодні лідера опозиційної партії "Народна самооборона", лідера, який достойно займав свою позицію, який увійшов до об’єднаної справжньої опозиції, як сьогодні з ним поводяться, причому не маючи в наявності жодного складу його злочину", - додала вона.

Лідер партії "Батьківщина" вважає, що такими діями влада перетворює Україну на державу, в якій відбуваються політичні репресії, принижується людина і знищуються всі права і свободи.

"Сьогодні з України роблять країну, де люди просто не мають можливості нормально, спокійно жити, де вони не можуть отримати ту винагороду за свою працю і ту пенсію, яку вони заслужили за все свою життя і всю свою роботу. Але жирують ті, хто сьогодні прийшов до влади нечесним шляхом", - констатувала вона.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.