Томенко переконаний, що планових Майданів не буває

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 26.01.2011 14:33 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12926

Віце пікер парламенту Микола Томенко вважає, що насправді людей виводять на вулицю дії влади, а не політики.

Вчора, в прямому ефірі на «5 каналі», відповідаючи на запитання щодо можливих дій опозиції, Томенко сказав, що вважає неправильним планувати майдани, наголосивши, що опозиція може лише скоординувати дії суспільства тоді, коли воно буде готове до акції протесту.

«Майдан у нас був один, у 2004 році. Тоді люди самі вийшли на вулицю. Також і тепер настане час, коли український народ не витримає і вийде на вулицю. Якщо влада не йде до народу, то народ піде до влади. Якщо влада дійсно нічого не змінить у теперішньому своєму зневажливому, а інколи хамському ставленні до суспільства, то Майдан збереться сам», - наголосив Віце-спікер. «На моє переконання, сьогодні суспільство ще не визріло, коли воно визріє, тоді, думаю, владі буде нелегко», - додав він.

Водночас, говорячи про можливість об’єднання опозиції, Томенко наголосив: «Я прихильник конкретних дій, а не заяв для преси. Опозиції необхідно почати зі спільної роботи в парламенті, а завершити формуванням єдиного опозиційного списку з 225 кандидатів у депутати по мажоритарних округах на парламентських виборах та домовитися про спільні дії на президентських виборах».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.