Брата Юрія Луценка Сергія викликали до ГПУ

Автор/джерело -  © Газета.ua



Дата публiкацiї - 26.01.2011 23:07 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12937

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, який знаходиться в СІЗО, почувається стабільно-нормально.

Сергій Луценко

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав його брат Сергій Луценко.

Він розказав, що позавчора він мав розмову із представником Генпрокуратури.

"Телефонував прокурор по нагляду. Захотів зі мною поспілкуватися з приводу якби моєї не зовсім гарної поведінки в залі Апеляційного суду. На що була моя конкретна відповідь: Якщо б я себе вів неправильно, то суд мав право мене видалити із засідання. Якщо цього не відбулося, отже, я вів себе в рамках закону. Я сказав прокурору, що не знаю, хто він, з повагою відношуся з людиною, яка мені телефонує. Але абсолютно не поважаю структуру, яку він представляє. Через що я хочу спілкуватися тільки офіційно. Тому прошу надіслати мені повістку з викликом у прокуратуру. На даний момент її за місцем моєї прописки і проживання немає", - зазначив політик.

"Слідчий Войченко написав, що я чомусь йому погрожував, як і мій племінник, що ніби викликає у нього побоювання за його життя. Це шизофренічне явище. Як і вся шизофренія сьогоднішньої прокуратури. Войченко володіє незареєстрованим автоматом Калашнікова. Фото доказу в мене є. Скоріш за все, ця заява Войченка – це реакція на два подання адвоката народних депутатів України про його відвід і про скоєння ним злочину", - зауважив Луценко.

Він зізнався, що хотів отримати повістку із прокуратури. "Але, напевне, я перерву своє бажання і схожу до нього. Потім, щоб не підставляти дітей, скажу все, що я думаю. Навіть італійська мафія не розбирається із дітьми. А у нас є Партія регіонів", - пояснив брат екс-міністра.

Нагадаємо, слідчий Сергій Войченко, що розслідує справу екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, вимагає завести справу на його старшого сина Олександра. Скаржиться, що Луценко-молодший погрожував йому розправою після засідання Апеляційного суду 6 січня.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.