Фракція БЮТ виключила зрадників і готує подання у Конституційний Суд

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 1.02.2011 13:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13004

Зі складу фракції «БЮТ-Батьківщина» виключені сім народних депутатів, які проголосували сьогодні за зміни до Конституції.

Про це заявив з трибуни парламенту член фракції «БЮТ-Батьківщина» Сергій Сас за результатами засідання фракції, додавши, що рішення було прийняте одноголосно.

Зі складу фракції виключені: Олег Бабаєв, Руслан Богдан, Іван Куровський, Павло Мовчан, Віктор Павленко, Анатолій Семинога, Антон Яценко.

Сас також наголосив, що за зміни до Конституції голосували депутати-сумісники, порушивши таким чином процедуру ухвалення змін до основного закону.

Тому, зазначив він, є всі підстави звернутися до Конституційного суду з тим, щоб ці зміни були визнані неконституційними.

У свою чергу заступник голови фракції «БЮТ-Батьківщина» Сергій Соболєв, коментуючи внесення змін до Конституції, заявив: «Стало зрозуміло, що нинішня більшість за чітким погодженням з Президентом не допустили своєчасного проведення виборів, бо всі розуміють, що цій владі була б поставлена негативна оцінка під час цих виборів».

Водночас він зауважив, що історична оцінка цим подіям буде дана вже наступного року, під час парламентських виборів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.