Голосування у парламенті сфальшоване?

Автор/джерело -  © Газета.ua



Дата публiкацiї - 1.02.2011 16:33 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13009

Народний депутат, вже колишній “бютівець” Павло Мовчан не голосував за зміни до Конституції, що передбачають продовження повноважень парламенту до жовтня 2012 року, оскільки він перебуває на лікарняному ліжку і переносить вже третю судинну операцію.

“Диригент” голосувань тушок регіонал Михайло Чечетов

Про це політик заявив в ексклюзивному коментарі Gazeta.ua.

Зокрема, Мовчан сказав: "Я на лікарняному і не можу голосувати. І Куровський не голосував"

Водночас парламентарій уточнив, що він знав те, що вибори у 2011 році не відбудуться, а за відповідні зміни до Конституції буде віддано 310-320 голосів.

"БЮТ не буде допущений до виборів у 2011 році. Я вважаю, що краще працювати в парламенті, аніж бути поза межами цього. Я вважаю, що необхідно впливати, а не бути спостерігачами", - підкреслив нардеп.

Разом з тим, він додав: "Продовження повноважень парламенту не є світоглядною річчю. Тому виключення таких соратників, як Семинога, Іван Куровський, які інвестували у партію дуже багато, дивне. Якщо у них (у керівництва БЮТ - ред.) така гарячка і зіпсована нервова система, то хай вони лікують її. Тут потрібні зовсім інші підходи, тут треба консолідувати".

Нагадаємо, сьогодні, 1 лютого, ВР конституційною більшістю ухвалила зміни до Конституції, що передбачають продовження повноважень парламенту до жовтня 2012 року.

Згідно з даними сайту ВР, з фракції БЮТ за таке рішення проголосували: Олег Бабаєв, Руслан Богдан, Анатолій Семинога, Іван Куровський, Павло Мовчан, Віктор Павленко, Антон Яценко. Як наслідок, усіх їх було відразу виключено із фракції.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.