У Львові люди у формі співробітників НКВС роздавали перехожим “повістки” в прокуратуру

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 2.02.2011 18:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13024

У Львові активісти “Батьківщини”, одягнені у форму співробітників НКВС, роздавали перехожим тисячі символічних повісток до прокуратури.

У Львові активісти “Батьківщини” роздали тисячі символічних повісток у прокуратуру

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної партійної організації Всеукраїнського об'єднання Батьківщина.

"Серед звинувачень, які пред'явлено перехожим, зазначено: "Ви вважаєте Степана Бандеру Героєм України", "Ви хочете дешевий газ", "Ви вимагаєте обіцяну Януковичем мінімальну пенсію 1200 грн.", "Ви хочете податкових канікул для малого і середнього бізнесу", "Ви відмовляєтеся давати хабарі чиновникам".

На зворотній стороні "повістки" вказані прізвища політиків, проти яких влада почала терор, пред'явивши абсурдні звинувачення. Це в першу чергу Юлія Тимошенко, Юрій Луценко, Ігор Діденко, Олексій Макаренко, Богдан Данилишин та ін.", - наголошується в повідомленні.

Учасники акції закликали львів'ян інформувати про будь-які випадки тиску та переслідувань з боку влади за телефоном гарячої лінії партії: 032242 13 89, який зазначений у "повістці".

"Таким способом ми вирішили привернути увагу до проблеми, яка надзвичайно сильно сьогодні турбує суспільство - це кримінальні переслідування відомих політиків-опозиціонерів. Фактично сьогодні будь-хто може опинитися на їхньому місці", - пояснив ідею акції голова Львівської обласної Батьківщини Роман Ілик.

Він закликав людей не мовчати і повідомляти про всі спроби тиску. "Є приклад ректора УКУ о.Бориса Гудзяка, відомої письменниці Марії Матіос. Ось чого найбільше боїться нинішня влада - сильних і сміливих особистостей. Якщо ми доведемо їм, що не боїмося і не мовчимо - у них нічого не вийде. Тільки так ми утримаємо демократію", - сказав Ілик.

За його словами, такі акції активісти Батьківщини проведуть у всіх районах Львівської області. "Люди реагують абсолютно адекватно, говорять лише про одне - що потрібно боротися з цією владою, тому що терпіння вже на межі", - сказав Ілик, повідомляє УНІАН.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.