9 листопада проходитиме загальноукраїнський Диктант національної єдності

Автор/джерело -  © “Освітній портал”



Дата публiкацiї - 30.10.2006 17:57 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1303

9 листопада 2006 року о 15 годині 10 хвилин на Першому та Третьому (“Культура”) каналах Українського радіо Національна радіокомпанія України за підтримки Міністерства освіти і науки України та Ліги українських меценатів вшосте проводитиме загальноукраїнський Диктант національної єдності.

Про це повідомляє прес-служба Ліги українських меценатів.

Кожен, хто шанує рідну мову, кого непокоїть сучасна мовна ситуація, хто хоче, аби в Україні не запанувала двомовність, долучайтеся до цієї акції. Сядьмо цього дня за стіл, візьмімо ручку та папір і напишімо диктант! Усі, від першокласника до пенсіонера, від студента до державного службовця, від військового до банкіра, доведімо, що ми – українці, що ми шануємо рідну мову і не дамо їй загинути! Ми не єдині у світі, хто стає на захист своєї мови. Ставаймо ж цивілізованими, шануймо себе.

Всеукраїнський радіодиктант єдності дасть можливість кожному з його учасників перевірити свої знання, підтримати материнську мову, а також довести усьому світові: українська мова є, вона престижна і нею говорять мільйони людей в Україні і поза її межами.

Приєднуйтеся до загальноукраїнського Диктанту національної єдності! Майбутнє нації залежить від кожного з нас! Нація є лише тоді, коли у нації є мова.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.