Президент Європарламенту заявив про вибіркове застосування кримінального правосуддя українською владою

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 3.02.2011 18:07 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13036

Сьогодні відбулася телефонна розмова між Президентом Європейського Парламенту Єжи Бузеком та Головою партії «Батьківщина» Юлією Тимошенко.

Про це повідомляє прес-служба партії.

«Мені дуже шкода, що Вам не дозволили відвідати Брюссель», - наголосив Єжи Бузек.

«Зараз в Україні відбувається абсолютно вибіркове застосування кримінального правосуддя владою. Це стосується і справи проти Вас. Це є неприпустимим в демократичній країні», - сказав він.

У свою чергу Тимошенко подякувала Президенту Європарламенту за підтримку демократії в Україні і європейських прагнень нашого народу та за підтримку її особисто.

«В Україні відбувається ерозія демократії, яка сьогодні поглиблюється. Я і партія, яку я очолюю, докладаємо усіх зусиль, щоб Україна залишилися на шляху демократії та європейської інтеграції», - підкреслила Тимошенко.

«Для нас дуже важливим є те, що робите Ви особисто та Європейський Парламент разом з іншими інституціями Євросоюзу, щоб Україна зберегла свої європейські перспективи», - сказала вона.

Єжи Бузек ще раз підтвердив своє запрошення до Брюсселю для Тимошенко. Розмова відбулася за ініціативи Президента Європейського Парламенту.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.