Нардеп Доній розповів про динаміку цін на тушки

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 4.02.2011 13:52 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13045

Депутат від НУНС Олесь Доній стверджує, що йому двічі пропонували гроші за приєднання до Партії регіонів.

Народні депутати Олесь Доній, Володимир Ар’єв та Андрій Шевченко у Вашингтоні

Про це нардеп Доній, який в складі делегації депутатів, журналістів та представників недержавних організацій перебуває у США, розповів американським урядовцям як про реалії української політики.

За його словами, представники правлячої Партії регіонів навчились красиво розповідати про впровадження в Україні стабільності та порядку.

«Як відомо, найбільша стабільність знаходиться на цвинтарі. Ми не хочемо, щоб у нас було як на цвинтарі. І хочемо на конкретних прикладах показати, що той режим, який встановлюється в Україні, режим бандократії, режим проросійської маріонеткової держави, - є небезпечним не тільки для України, але й для Європи і світу в цілому», - переконаний Доній.

Депутат наголосив, що представники партії, яка постійно говорить про стабільність і порядок, двічі пропонували йому гроші за приєднання до Партії регіонів.

«Особисто мені двічі пропонували гроші. Один раз — за перехід до Партії регіонів — 10 млн. доларів. Останній раз пропонували 1 млн. доларів і 20 тис. доларів утримання щомісячно», - зазначив він.

У той же час Олесь Доній не погодився з думкою деяких американських політиків про те, що в Україні ефективним буде запровадження мажоритарної системи виборів до парламенту.

«Коли ви думаєте, що мажоритарні округи - це буде прив'язка до виборців, ви помиляєтесь. У нас найбільше не тільки скуповують голоси, але й найбільше фальсифікацій саме по мажоритарних округах... Тому одна з технологій влади — вони підуть за вашою пропозицією, вони дуже хочуть змінити систему виборів, щоб як мінімум 50% обирались за мажоритарними округами. Це означатиме вічну владу Януковича і його команди», - наголосив «самооборонець».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.